Jobba hos oss

Språkförskolan är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

Språkförskolan är en förskola för barn med generell språkstörning. Barnen som går här har behov av särskilt stöd för sina språkliga svårigheter. Målet är att utveckla och stärka deras sociala, kommunikativa och språkliga förmåga.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas. Som medarbetare på Språkförskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.

Välkommen till oss!